Dru yoga in Nederland

Dru yoga voor iedereen

Laat je mee gaan in de wereld van de Nederlandse dru yoga en je zult je weer helemaal als herboren voelen. Dru yoga is een actieve vorm van  yoga, omdat je er veel bij beweegt. Vaak worden deze bewegingen muzikaal ondersteunt. Je komt tot rust en hebt nadat je bezig bent geweest met dru yoga weer alle energie om te doen wat je moet doen. Laat alles even voor wat het is en kom helemaal tot jezelf met dru yoga. Het geeft je kracht in het dagelijks leven.

De werking van dru yoga

Het is de bedoeling dat je gaat ontspannen dankzij dru yoga. Laat alle stress van thuis of je werk maar van je af geleiden. De bewegingen zijn soepel en het is ook belangrijk om goed te letten op hoe je adem haalt tijdens dru yoga. De invloed van dru yoga op je leven is groot en vaak ook blijvend. Je wordt een ander mens met een goede kijk op het leven. Het wordt daarom ook al jaren gedaan, want het is goed voor zowel je lijf als je hersenen. Natuurlijk kan je gewoon op je eigen niveau beginnen als je besluit lessen in dru yoga te nemen. Het gaat er om dat je relax wordt, want dat is makkelijker dan je denkt.Ga er helemaal voor

Benieuwd geworden naar dru yoga? Probeer het eens en je zult merken dat je minder snel moe bent en ook minder vaak last hebt van een slechter humeur.

Comments are closed.